Nieuw: de XTRA-klantenkaart

Goed nieuws! OKay heeft een nieuwe klantenkaart die je het leven Xtra makkelijk maakt. Met Xtra krijg je al je vertrouwde OKay-voordelen, met nog meer troeven erbovenop. Je herkent je OKay-voordelen makkelijk aan dit symbool . Heb je nog geen Xtra?

Vraag ze hier aan

1 klantenkaart voor OKay en 8 andere winkels en webshops

Xtra is de nieuwe klantenkaart van Colruyt Group. Met Xtra krijg je alle specifieke acties en kortingen bij OKay, Colruyt, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby en ColliShop. En vanaf het najaar van 2017 ook bij DATS 24.

Xtra vervangt je OKay-kaart en de klantenkaarten van Colruyt, Bio-Planet en Dreambaby. Je kan je Xtra-klantenkaart meteen gebruiken. Bij het eerste gebruik worden je andere kaarten automatisch gedeactiveerd.

Download de XTRA-app

Met de handige Xtra-app heb je jouw klantenkaart altijd op zak en krijg je in de winkels dezelfde voordelen als met de Xtra-kaart. Download de app via de App Store of Google Play.

Maak je XTRA-login aan

Met je unieke Xtra-login kan je eenvoudig winkelen in alle webshops van Colruyt Group: collectandgo.be voor Colruyt en Bio-Planet, dreamland.be, dreambaby.be en collishop.be. Je hebt maar één paswoord nodig, geniet alle online aanbiedingen en krijgt relevante tips. Daarnaast kan je met je Xtra-login ook makkelijk je profiel en communicaties beheren.

Maak je login aan
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.499.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)